25 augusti 2009

På plats: Reservlagsmatch

Bloggen En lek med siffror tittade ikväll in på Olympia för Helsingborg B-KFF B. Matchen slutade med seger, 2-1. Lasse Johansson visade grym känsla med en 40-metersyttersida i djupet som Jimmie Augustsson kutade på och förnedrade Daniel Andersson i HIF-målet. Andra halvlek kändes sämre, kan man beodra spelare att träna på att hålla resultatet och nollan (skulle i så fall behövas i A-laget)...

Hur som, när HIF lyckades göra sitt mål efter att ingen av fem man klippte Isaak Chansa, så gav Giles order om att spela smart. Och på en frispark, nick och retur dunkade Brasse-Lasse in 2-1. Sedan hade 90 minuter gått och Kalmar vunnit som vanligt.

– Det är viktigt att de äldre visar attityd i den här typen av matchen när vi har så många unga med. Det gjorde Lasse i dag, säger Giles Stille till Barometern.