22 september 2009

Bättre förlora med 3-1 än 5-0?

Jaha, och så fick vi inte ens ha kvar våra minnesvärda 0-5, 0-5 för att senare sluta tvåa i allsvenskan. Nu ska poplaget Elfsborg från staden Borås försöka att upprepa bedriften (0-4 mot Göteborg kan väl inte räknas in). Insatsen på Swedbank stadion igår var verkligen buller och bång. Inte ett rätt!



Malmö hade visserligen flyt i varje närkamp och grabbar som inte gjort mål på en hel säsong fick allt att lossna. Räkna med att MFF kan sluta femma om det här skulle hålla i sig. Dessutom, AIK! Nu hela 26 mål på 23 matcher vilket ger ett målsnitt på 1,13 per match! Det är underhållning att vinna för att man aldrig låter något glida in bakåt...

Kalmar har som bekant 41 gjorda mål, vilket innebär 1,78 mål per match hittills. Nåja, det hela inlägget syftar att komma fram till är ju tippningen av sluttabellen, med sju omgångar kvar.

1 AIK
2 Göteborg
3 Kalmar
4 Elfsborg
5 Häcken
6 Malmö
7 Helsingborg
8 Örebro
9 Gefle
10 Halmstad
11 Trelleborg
12 Gais
13 Brommapojkarna
--
14 Djurgården
--
15 Hammarby
16 Örgryte

Kommentar: AIK vinner allsvenskan på 29 gjorda mål och 18 insläppta. Göteborg reder ut det utan Hysénson. Kalmar vinner sina matcher och Elfsborg stannar av. I mitten dalar Örebro igen, MFF uppåt och Henke meddelar att han lägger av för en landslagssatsning i innebandy. Brommapojkarna svarar för nästa års Stockholmsderby i västerort, eftersom Bajen åker direkt och Djurgården förlorar kvalet på ett taffligt Pa Dembo-insläppt mål i slutminuterna i kvalet mot Åtvidaberg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar